Pravila privatnosti

Ova pravila određuju i reguliraju kako METEOR PROIZVODNJA d.o.o. koristi, te štiti sve osobne podatke koje posjetitelji web stranice www.meteor-proizvodnja.com istome dostavljaju kada koriste web stranicu www.meteor-proizvodnja.com. Osobni podaci su podaci koji posjetitelja identificiranu, poput: imena i prezimena, e-mail adrese i sl.

Pristupom na stranicu 
www.meteor-proizvodnja.com posjetitelj potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Osobni podaci posjetitelja kao što su: ime i prezime, adresa, telefonski broj i sl. ne prikupljaju se pregledavanjem službene web stranice www.meteor-proizvodnja.com.

Posjetitelj može posebno unijeti svoje osobne podatke u svrhu: radi postavljanja bilo kojeg upita u rubrici KONTAKT.

U tom slučaju 
METEOR PROIZVODNJA d.o.o. je omogućio posjetitelju da bude informiran o svim potrebnim podacima vezano na zaštitu osobnih podataka, te da svojim aktivnim pristankom potvrdi da je suglasan sa korištenjem njegovih osobnih podataka u svrhu koja je izričito navedena. Jednako tako omogućena je odjava u bilo kojem trenutku, no potrebno je naglasiti da su podaci koji su obrađivani prije odjave zakonito obrađivani. 

METEOR 
PROIZVODNJA d.o.o. jamči da sve osobne podatke posjetitelja koristi samo u svrhe koje su istome navedene prije izražavanja suglasnosti, te da ih ne dostavlja bilo kakvim trećim osobama, odnosno da svi djelatnici METEOR PROIZVODNJA  d.o.o. koji imaju pristup dostavljenim osobnim podacima postupaju u skladu s zakonskim obvezama o zakonitom načinu obrade dostavljenih podataka.

Ujedno, u slučaju da posjetitelj web stranice želi podnijeti 
METEOR PROIZVODNJA d.o.o. zahtjev za dostavom podatka obrađuju li se njegovi osobni podaci, odnosno zahtjev za izmjenom dostavljenih osobnih podataka ili pak zahtjev za brisanjem ili ograničavanjem obrade, METEOR PROIZVODNJA d.o.o. je omogućio da isto može učiniti preko kontakt obrasca

U slučaju da posjetitelj web stranice ima bilo kakav upit vezano na zaštitu osobnih podataka može se također javiti preko kontakt obrasca

www.meteor-proizvodnja.com koristi kolačiće (Google Analitics _ ga) koji služe za prikupljanje informacija i izvještavanje o statistici upotrebe web stranice, u svrhu poboljšanja funkcionalnosti web stranice.

Više o kolačićima pročitajte ovdje.